You are currently viewing To førjuls kveldskonserter med Ingebjørg Kosmo!

To førjuls kveldskonserter med Ingebjørg Kosmo!

  • Post author:
  • Post category:Nyheter

Fauske Blandakor avrunder jubileumsåret 2023 med en storslått og tradisjonsrik julekonsert lørdag 16. des kl. 19.30 og nattkonsert kl. 23.00 i Fauske kirke.
Koret håper publikum vil sette stor pris på at operasangeren Ingebjørg Kosmo, opprinnelig fra Fauske, er gjestesolist. Hun har opptrådt på en rekke store scener i både inn- og utland, og har ei lang rolleliste å se tilbake på. Mange husker nok henne fra flere «Hjem til jul»- konserter i Fauske kirke for noen år siden.

Publikum får høre mange kjente og kjære julesanger med Fauske Blandakor, både med og uten gjestesolist. Ingebjørg vil også framføre sanger uten at koret er med. Koret stiller også med egne solister.

Koret lover en solid dose julestemning og tradisjonen tro blir det nattkonsert også i år. For de som ønsker en ekstra dose julestemning anbefales konserten kl. 23.00.

Det er forhåndssalg av billetter på www.fauskekino.no. Det selges også billetter ved inngang hvis det er billetter igjen etter forhåndssalget. Billettpris for voksne er kr. 250. Barn under 16 år har gratis inngang. 

Dirigent er Rannei Elisabeth Amundsen og Ralph E. Creedy bistår på piano/ orgel.

Fauske Blandakor ønsker velkommen til en stemningsfull og hyggelig førjulskveld!