You are currently viewing En førjulskveld med Fauske Blandakor

En førjulskveld med Fauske Blandakor

  • Post author:
  • Post category:Nyheter

Vi ønsker velkommen til en stemningsfull pustepause i julestria med kjente og kjære julesanger. Dette forgår i Fauske kirke lørdag 18. desember kl. 19.30 og med en nattkonsert kl. 23.00.

Vi tar smittevern på alvor og legger stor vekt på at både publikum, korsangere og andre medvirkende skal ivaretas på en god måte. Vi følger nasjonale råd for smittevern og er i god dialog med smittevernansvarlige i Fauske Kommunen for råd og veiledning vedr julekonsertene.

Vi oppfordrer publikum til å være ute i god tid, holde god avstand til andre og til å benytte vårt tilbud om håndspriting. For å unngå trengsel i gangen oppfordrer vi til å kjøpe billett på forhånd. Til slutt oppfordrer vi alle til å gjøre sitt til at konsertene blir en trygg og fin opplevelse og ikke møter opp med luftveissymptomer. Vi lover å holde trygg avstand mellom koret og publikum.

Også i år har vi vært så heldig å få med oss Espen Melvik som gjestesolist. Espen skulle være godt kjent for de fleste som mannen med den store stemmen og som mangeårig kulturarbeider, musiker og sanger. Han opptrer sammen med koret og konsertens stødige pianist/ organist Ralph Creedy. Korets dirigent Rannei Elisabeth Amundsen er også solist på konserten. Koret stiller også med egen solist, Einar Lund på tenorrekka.

Billettsalget foregår uten faste plasser. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd på www.fauskekino.no eller på kommunes servicetorg. Om det skulle bli billetter igjen etter forhåndssalget, vil det bli mulig å betale med vipps i døra. Det er ikke mulig å betale med kontanter eller kort i døra.

Velkommen til julekonsert!